2011. augusztus 18., csütörtök

Community: A 2. évad

Itt már vázoltam az 1. évaddal kapcsolatos gondolataimat. A 2. évad még az elsőnél is jobb. Bár ahogy az előzőben, ebben az évadban is döcögősen indult a történet, azonban mégis fölülmúlta az első évadot.


A srácok ugye már nem spanyolt tanultak együtt, mert azt le kellett adniuk, így az embertant vették föl helyette. A tanár(, mint egyébként az összes greendalei tanár) őrült volt, ezért kirúgták, s Jeff jó barátja, a pszichológus vette át a helyét. Aki egyébként nem sok semmit ért az antropológiához, ezért egész órán youtube videókat néztek.


Rengeteg úgynevezett "különleges" epizóddal áldottak meg minket, olyannyira, hogy ilyen sokat nem is láttam még egy évad alatt. Kezdve a zombis, halloween-os résszel, ami egyébként elég gyatrára sikeredett. Majd jött Troy szülinapja, amikor nem tudták eldönteni melyik kocsmában ünnepeljenek. Aztán az elég menő gyurmafigurás rész.


Kiemelkedően jó részek közé sorolnám Abed születésnapjának az epizódját, amikor azt tettette, hogy felnőtt és rájött, hogy mennyi időt töltött a TV előtt ahelyett, hogy komoly dolgokat csinálna. Persze a végén kiderült, hogy csak a karakterét játssza és éppen egy filmet akar újrarendezni.


És természetesen paintballos részt sem hiányolhattunk, mivel a tavalyi olyan jól sikerült, idén dupla résszel szolgáltak nekünk. Kevés dologra mondom, de ez tényleg zseniális volt. A problémám még mindig a humorral van. Azaz, hogy nincsen. Elsütnek 1-2 poént, amiken felkacagok, de ez elméletig komédia lenne, nem? Akkor adjanak bele apait-anyait, mert nem akarok részeket fapofával végigülni. Én most erre az évadra megadom a 9/10-et, mert tényleg zseniális részek voltak..

0 komment:

Megjegyzés küldése