2014. január 23., csütörtök

Enrique Iglesias - El Perdedor

A héten jelent meg Enriqeu Iglesias új videó klipje, amit az El Perdedor című dalából készítettek. A dalban Enrique duettpartner Marco Antonio Solís, mexikói énekes. Érdekes a párosítás, mert két férfit nagyon ritkán lehet hallani együtt énekelni, de ők nagyon jól szólnak együtt és egyikük sem nyomja el a másik hangját, pedig Enrique-nek sokkal erőteljesebb hangja van. A dal kissé lassú, mondhatjuk azt is, hogy mélabús, de ennek ellenére nagyon szép és az utóbbi napokban már nem tudom hányszor meghallgattam.



A dal a Lo que la Vida me Robó című telenovellához készült, amely magyarul, szabad fordításban annyit tesz, hogy Amit az élet elvett tőlem. A sorozat egyébként a Televisa Hírblog értesülései szerint idén tavasszal itthon is képernyőre fog kerülni, a  snovellában azonban nem ez a klip szerepel főcímként, csak a dal hallható alatta. Enrique számára nem ismeretlen a telenovellák világa, hiszen az itthon is bemutatott Időtlen szerelem című sorozat betétdalát is ő énekli.
A klipnek igazából nincs története, egy fellépésen vagy hasonlón játszódik, ahol az énekesek előadják a dalt és a közönségben Sandra Echevarría is helyet foglal. A klip gyönyörűen van fényképezve, szemet kápráztatóak a táncmozdulatok és nagyon illenek ehhez a lassú számhoz. Más szóval bármennyire is egyszerű ez a videó, nekem nagyon tetszik, az énekesek arcán pedig az érzelmek is tisztán tükröződnek.



0 komment:

Megjegyzés küldése