2013. november 2., szombat

Kaszát kapott a The Client List

A második évados kritikában írtam, hogy még nincs döntés a folytatást illetően. Nos, tegnap megszületett a csatorna végleges döntése, miszerint nem rendeli be a folytatást, így a második évad végi cliffhanger megválaszolatlan marad. Mondhatnám, hogy nem ért váratlanul, mert kétségkívül benne volt a levegőben a kasza, mégis reménykedtem, hogy meg tudják oldani a nézeteltérést. A probléma ugyanis abból adódott, hogy Jennifer Love Hewitt ragaszkodott ahhoz, hogy a vőlegénye külön szálat kapjon a harmadik évadban, miközben a csatornának más tervei voltak a férfi karakterével.


A meglepő számomra inkább az, hogy az álláspontok nem közeledtek és nem sikerült kompromisszumos megoldást kötniük, ugyanis nagyon ritkán fordul elő, hogy egy ilyen vita egyet jelentsen a kaszával. Ráadásul ezzel a húzással a színésznő nem csak a nézőknek tett keresztbe, hanem sikerült mindenkit munkanélkülivé tennie, akinek köze van a sorozathoz, ezáltal saját  magát is. Nagyon kellemetlen ez neki és felmerül bennem a kérdés, hogy mindez megérte-e neki, mert a Szellemekkel suttogó óta nem büszkélkedhet rengeteg szereppel és nyilván filmes, sorozatos körökben el fog terjedni ez a sztori, úgyhogy Jennifer Love Hewitt  nem néz túl fényes jövő elé.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom a kaszát, mert az első évad nagyon tetszett! A második évadot még nem láttam, de nagyon nem örülök neki, hogy cliffhanger-el ért véget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem olyan vészes a cliffhanger, úgyhogy nyugodtan nézd meg a második évadot.

      Törlés