2012. augusztus 7., kedd

The Voice - A Mesterek

A tv2 tegnap bejelentette, hogy kik lesznek az ősszel induló The Voice- Magyarország hangja című tehetségkutató mesterei. A döntés nem meglepő, mind a négy névvel lehetett már pletykaszinten találkozni. A  Voice mesterei:




Malek Andrea: Többszörös Artisjus- és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő. Rengeteg színházi darabban játszott(pl.: Macskák, Evita) itthon és külföldön egyaránt. Legújabb lemeze 2011-ben jelent meg Retúr címmel. Jelenleg Bécsben él és dolgozik.

Somló Tamás: Sanzon-énekes, basszusgitáros, fúvózenész, dalszerző és artista. Elsősorban az LGT énekeseként ismert, de tagja volt az Omega együttesnek, illetve több szólólemeze is megjelent. 

Caramel: A Megasztár 2. szériájának győzteseként vált ismertté, azóta Fonogram-díjjal ismerték el az énekest. 2011.ben a Nagy Duett című műsort megnyerte partnerével, Trokán Nórával. Idén az Euróvíziós Dalfesztivál előválogatóján vett részt, de végül nem ő utazott Bakuba. 

Mező Misi:  A nagy sikerű Magna Cum Laude énekese. A zenekar 1999-ben alakult, eddig 6 albumuk jelent meg. A zenekar többször kapott Fonogram-díjat (2006., 2009., 2010.), illetve többször nyertek Viva Comet (2006.,2008.) díjat is, idén pedig elnyerték a Transilvanian Music Awards díjat, Az év legjobb magyar élő koncertje kategóriában.   

A Mesterek személyével nagy problémám nincsen, őszintén szólva rosszabbra számítottam. A műsor kezdetekor pedig kiderül, hogy tudnak-e olyan szórakoztatóak lenni, mint a brit verzióban.

0 komment:

Megjegyzés küldése