2012. augusztus 19., vasárnap

Kaszát kapott a Jane by DesignAz ABC Family döntött a legtöbb éppen futó sorozatának sorsáról. A döntés teljesen érthető még akkor is, ha én személy szerint nem örülök neki, mert a Jane by Design nem kap újabb esélyt a csatornától. A nézettsége az elejétől kezdve nem az igazi, a nyári 8 részt is inkább kegyelemből kapta meg a sorozat és még Terry Hatcher sem tette nézetebbé.Nagyon megszerettem az 1. évad során a sorozatot, ezért fájó a kasza, de teljesen jogos a döntés az ABC Family részéről.

Ami a csatornán futó többi sorozatot illeti, a Melissa&Joey és a Baby Daddy is télen folytatódik az előbbi a 3, míg az utóbbi a 2. évaddal. A Bunheads is kapott pár résznyi berendelést az 1. évadhoz, a pontos epizódszámról még nincs döntés, mindenesetre ez a sorozat is télen tér vissza.
A Switched at Birth 2. évadát is berendelték, igaz a gigahosszúságú 1. évad sem fejeződött még be. Nem mostani hír, de a The Lying Game is télen tér vissza a 2. évaddal, illetve a csatorna sikersorozatának, a Pretty Little Liars-nek a 3. évada is ekkor fog befejeződni.
Egyedül a The Secret Life of the American Teenager című sorozat sorsáról nem döntöttek még. A sorozat a legrégebbi széria a csatornán, de a legújabb évad nézettsége nem túl fényes.
Nincs hír továbbá arról, hogy milyen premier sorozatokat rendel be a csatorna, a pilotok már a döntéshozók előtt vannak, szóval nemsokára erről is lesz valamilyen információnk.


0 komment:

Megjegyzés küldése