2012. július 12., csütörtök

Pretty Little Liars - Megjelent az 1. könyv magyarul

A héten jelent meg magyarul a Sarah Shepard által írt könyvsorozat 1. része magyarul. A könyv adta a nagy sikerű Pretty Little Liars című sorozat alapját. A könyv pedig azoknak is érdekes lehet, akik nézik a sorozatot, mert nem teljesen egyezik meg a könyvvel.

A könyvet az Ulpius-ház adja ki és 3.500 Ft-ba kerül, de ha megrendelitek a kiadó honlapján, akkor 2.624 Ft-ot kell fizetnetek.

Hivatalos ismertető: Mindenkinek van valami szennyese kiváltképp, ha az illető a gimis Spencer, Aria, Emily és Hanna. Spencer a nővére fiúja után sóvárog. Aria az angoltanáráról fantáziál. Emily a fekete Mayába zúg bele. Hanna pedig ocsmány kis trükkök árán játssza a bombázót. Ki hinné, hogy ezeknél súlyosabb titok is nyomhatja a lelküket? Pedig így áll a helyzet, mióta Alison barátnőjüknek váratlanul nyoma veszett. Hogy honnan tudom? Hát onnan, hogy ismerem őket, mint a rossz pénzt. Tudom, miféle gaztetteket követtek el a múltban, és milyen velejükig romlottak ma. Egyetlen féltve őrzött, mocskos kis titkuk sem maradhat rejtve előttem. És most már előtted sem!

Borító:



2 megjegyzés: