2012. március 1., csütörtök

Márciusi premierek

Mostantól minden hónap elején összefoglaljuk az arra a hónapra eső premiereket. A hónap közepén napvilágra kerülő premier hírek természetesen külön bejegyzéseket fognak kapni.

Nézzük mely sorozatok premierjeinek örülhetünk márciusban!


Kettős ügynök (Covert Affairs)



Március 5-től lesz látható a Kettős ügynök a Viasat 3 műsorán. A sorozatot hétfőnként 22.20-tól fogják vetíteni. 
A fiatal CIA ügynök, Annie (Piper Perabo) életét kísérhetjük figyelemmel a sorozatban. A nő egyszer szerető testvér, máskor meg a kormánynak dolgozik titkos projektekben, de egyre nehezebben tudja összeegyeztetni a két életét.
Amerikában nem rég ért véget a 2. évad és valószínűleg lesz 3. is, szerintem pedig itthon is sikeres lesz a Kettős ügynök.



Szégyentelenek (Shameless)



Ugyancsak a Viasat 3 fogja bemutatni a Szégyentelenek című vígjátéksorozatot március 7-én 22.20-tól.
Ez a sorozat az eredeti angol mintájára készült el, és a Gallagher család mindennapjait követhetjük figyelemmel.
A sorozat most futja 2. szezonját kint, kíváncsi vagyok itthon mit fog produkálni.


A célszemély (Person of Interest)


A Viasat 3 bevásárolt az újoncokból, A célszemély március 8-án startol a csatornán 22.20 perctől. 
Finch (Michael Emmerson) egy milliárdos, aki kifejlesztett egy megfigyelő számítógépet. A gép mindig kidob egy számot, ami egy személyhez tartozik. Az illető pedig valamilyen formában részese lesz egy bűncselekménynek. Éppen ezt igyekszik Finch és a halottnak hitt segítője, John Reese (Jim Caviezel) megakadályozni.
A célszemély Amerikában nagy sikert arat, az idősávját rendszerint nyeri, így szerintem biztosan lesz 2. évad.

Pilot kritikánk 



Elrabolva (Missing)




Néhány órával az amerikai premier előtt, március 15-én mutatják be nálunk az AXN-en az Elrabolva című szériát. A sorozatot az AXN csoport csinálta, tehát a világon mindenhol az AXN vetíti.
A volt CIA ügynöknek, Beccanak (Ashley Judd) férje halála után csak fia marad. Michael ösztöndíjat kap egy római egyetemen, ám később eltűnik. A nő Rómába megy hogy megtalálja eltűnt fiát.



A mostoha (La madrastra)




Márciusban is lesz telenovella premier, méghozzá a Televisa 2005-ös novellája, A mostoha. A sorozat március 13-án startol a Prizma Tv-n 14.00-kor.
Egy baráti társaság hajókirándulásra indul, ám a nyaralás tragédiába torkollik, amikor Patriciát holtan találják. A gyilkossággal Patricia legjobb barátnőjét, Mariát (Victoria Ruffo) vádolják meg és még a férje, Esteban (César Evora) sem hisz neki. A nő 20 év után szabadul a börtönből és visszatér Mexikóba, hogy bosszút álljon a férjén, megkeresse az igazi tettest és visszakapja a gyerekeit, akik halottnak hiszik. 




0 komment:

Megjegyzés küldése