2012. március 11., vasárnap

The Lying Game - Az 1. évad

Az ABC Family nyáron induló sorozatai a következő hetekben befejeződnek, hogy a tavaszi premierek vehessék át a helyüket. Elsőként a The Lying Game-től kellett búcsút vennünk. Azt még nem tudjuk, hogy végleg vagy csak nyárig kell nélkülöznünk Emma és Sutton kalandjait.


Az évad második felében Derek meggyilkolásának ügye került a középpontba. A gyilkossággal Ethant vádolták meg, de később Alec visszavonta a vádakat. Egészen az évadzáróig biztos voltam Alec bűnösségében, de Rebeca kétszínűsége kétségeket ébresztett bennem. Az évadzáróban aztán Tyler, Emma, Sutton, Ethan és Mads mesterkedéseinek köszönhetően letartóztatták a férfit. A dolog azonban nem ilyen egyszerű, mert ezt Rebeca és Sutton pont így tervezték el. Ráadásul Sutton tudja, hogy Rebeca az anyja, szegény Emma pedig mit sem sejt erről.

Sutton elégedett lehet, hiszen sikerült szétválasztania Emmat és Ethant hála a kiruccanásukkor elcsattant csóknak. A visszatérésekor megpróbálta elhitetni, hogy megváltozott, de mint láthatjuk ez nem történt meg. Valahol örülök a régi Suttonnek, mert szükség van egy olyan intrikára, mint ő. Sutton egy érdekember, akit csakis a saját érdekeivel törődik, csakúgy mint anyukája, Rebeca. Tökéletes párost alkotnak ők ketten, olyat, akik jól megjátsszák magukat és senki nem szeretne az ellenségük lenni, mert iszonyat veszélyesek. Alec tehát méltó ellenfelekre akadt, amennyiben egyszer majd rájön újdonsült felesége árulására.



Justint szerencsére a készítők sem tartották fontos karakternek, így gyorsan szakított Laurellel és azóta nem is nagyon kapott szerepet. Laurelnek beindult a zenei karrierje és úgy tűnik, hogy a zenekar énekese személyében egy új pasi is a láthatáron van.  Ez a szál sokkal ígéretesebb, mint Justiné.
Bár még mindig nem tudjuk, hogy Tednek miért kellett otthagynia a műtétet. Van egy olyan érzésem, hogy Rebeca érintve van a történetben.

Összességében nekem tetszett a The Lying Game 1. évada, mert pörögtek az események, szerethetőek a karakterek és lekötött minden rész. Ahogy már írtam 2. évadról nincs hír, ami nem jó előjel, de remélem berendelik. Kár lenne veszni hagyni, amikor sokkal kevésbé színvonalas sorozatok is megtalálhatóak a kínálatban. Amint lesz hír a 2. évadról vagy itt a blogon vagy a blog facebook oldalán megírom.

Értékelés: 9/10 

0 komment:

Megjegyzés küldése