2012. március 23., péntek

Premier - Csoda Manhattanben (Una maid en Manhattan)

A tv2 mostanában délutánonként nem könyvelhet el jó nézettséget, ezért bedobnak ők is egy telenovellát, hátha ez meghozza a kívánt nézőszámot. A választott novella pedig a Csoda Manhattanben lesz, amely a Telemundo még máig is futó sorozata. A Csoda Manhattanben március 28-tól minden hétköznap 15.15 perctől dupla részekkel fog képernyőre kerülni.



A Csoda Manhattanben Jennifer Lopez és Ralph Fiennes nagy sikerű romantikus filmjeaz Álmomban már láttalak  alapján készült.

A novella főszereplője egy cselédlány, Marisa (Litzy), aki Michoacánban egy szállodában dolgozik. Itt ismerkedik meg Victorral (Paulo Quevedo), akivel egymáséi lesznek és Marisa teherbe esik. Tíz évvel később a nő fiával, Lalóval (Jorge Eduardo) él. A nő kénytelen elfogadni, hogy Michoacan a drogkereskedelem központjává vált, ezért Victor segítségével az Egyesült Államokba emigrálnak. Los Angelesben Marisa és Victor az esküvőre készülnek, de az esküvő napján rajtakapja szerelmét egy másik nővel. Marisa New York-ba költözik, ahol egy gyerekkori barátja, Belinda (Maite Embil) segítségével állást kap egy szállodában. Marisa keményen dolgozik, még a hónap dolgozója címet is elnyeri.
Egy nap a szállodában száll meg a szenátor fia, Cristobal (Eugenio Siller). Marisa kolléganője unszolására felpróbálja az egyik gazdag nő ruháját és találkozik a férfival. Egymásba szeretnek, de a nő megvan győződve arról, hogy ez nem lehetséges. Ráadásul  a hotel egyik vendége, Sara (Vanessa Villela) is kinézte magának Cristobalt.

5 megjegyzés:

  1. MIÉRT NEM LEHET MEGNÉZNI AZ ELSŐ RÉSZEKTŐL KEZDVE EZT A SOROZATOT???? MIVEL MÉG ANNYIRA AZ ELEJÉN VAN, KERESEM 4 NAPJA HOGY IS NÉZHETNÉM MEG, DE ÉRTELMETLENÜL MERT 100 SZOR CSAK A BEMUTÓJA JÖN KI 1 PERC!!!!! VÁSZUKAT VÁROM !!!KÖSZÖNÖM ..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről az oldalról le lehet tölteni a sorozatot:
      http://telenovela-download.gportal.hu/

      Törlés
  2. Hány részből áll a sorozat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még Amerikában sincs vége, úgyhogy nincs pontos epizódszám, de azt hiszem kb. 150 részesre tervezik.

      Törlés