2012. március 17., szombat

Missing (Elrabolva) - 1x01 Pilot

A palettából nagyon hiányzik egy igazán jó, izgalmas, fordulatokkal teli akciósorozat.  Ezt próbálja meg megváltoztatni a Missing és azt kell hogy mondjam nem rossz az irány.


A történet szerint egy volt CIA ügynöknő, Rebecca (Ashley Judd) férjét megölik. 10 évvel később a fia Rómába uatik tanulni, de pár hét múlva eltűnik. Az anyának nincs más választása, mint odautazni és a kezébe venni a dolgok irányítását.
A történet nagyjából rendben van és a sorozat műfajához megfelelő mennyiségű verekedést, üldözést is beletettek az alkotók. A pilot azonban csak bevezetésnek volt jó, nagy fordulatokra senki se számítson. A rész pont a legizgalmasabb jelenetnél ért véget, ami  elég jó taktika, mivel nagyon várom a folytatást. A sorozat 1. évada egyébként összesen 10 rész lesz és ezalatt valószínűleg meg is találják a fiút. Tehát ha nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, akkor is kapna egy rendes lezárást.
A sorozatot Európában forgatták (még nálunk is), ami külön piros pont nálam. Manapság ugyanis nagyon kevés amerikai sorozatot forgatnak a kontinensünkön, főleg egyszerre vagy 5 országban.



Rebbeca karaktere jóra sikerült és Asley Judd megfelelően vissza tudja adni az aggódó, fiáért bármire kész anyát. A hisztit azonban néhol túlzásba vitte, amire sajnos a magyar szinkron tett még egy lapáttal, de erről nem a sorozat tehet. A többi szereplőről a pilotban nem derült ki sok minden, de van még erre idő.

Összességében a Missing nem kiemelkedő, de ígéretes sorozat. Szükség van rá a kínálatban, az izgalmakat, akciót kedvelőknek ajánlom.
Értékelés: 7/10

2 megjegyzés:

  1. "A sorozat 1. évada egyébként összesen 10 rész lesz és ezalatt meg is találják a fiút. "

    Kössz a spoilert.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hopp, kimaradt a valószínűleg a mondatból. Én sem tudom hogy így lesz-e.

      Törlés