2011. június 29., szerda

Weeds: elkezdődött a 7.évad

A hatodik évad végeztével ott hagytuk abba, hogy Nancy föladja magát a rendőröknek, Andy elrepül a gyerekekkel és Doug-gal Dániába. Ezek után a 7. évad röpke 3 évnyi ugrással indul. Nancyt kiengedik a börtönből azzal a feltéttel, hogy élete hátralevő részét egy rehabilitációs központban tölti. Ahogy észrevehettük közben jócskán összemelegedett cellatársával, s feltesszük a kérdést, hogy akkor most Nancy leszbikus?

Eközben Dániában mindenki új életet kezdett. Shane egy bábozó lett barátnőjével, aki éppen kidobta; Silas modell, s tele van a képeivel egész Dánia; Andy és Doug pedig mi mást csinálhatnának, mint füvet árulnak? :)

Mindannyian boldogan megvannak mindaddig, amíg Nancy webcamerán keresztül beszélni tud nővérével, s elmondja neki, hogy kiengedték. Fiát is láthatja körülbelül 30 másodpercre, aki csalódottságunkra Nancy néninek hívja saját anyját. Nancy nővére habozás nélkül szól Shane-nek, aki repülőjegyeket vesz magának, Andynek és Dougnak, s végül úgy döntenek, hogy mindhárman elrepülnek New Yorkba. Silas inkább kimarad a buliból.


Nancy a cellatársától kapott kesztyűk segítségével rátalál egy kulcsra, mely egy kocsi csomagtartóját nyitja, amiben egy bőrönd van, ami bombákat rejt. Hát igen, visszatért a Weeds(:


Izgalmas rész volt, évadpremiernek simán jó. 8/10-et adok rá, azt hiszem végre ismét magára talál a Weeds, és olyan izgalmas lesz, mint az első 3 évadban. Ámen.

0 komment:

Megjegyzés küldése