2011. július 13., szerda

Mindörökké szerelem (Manana es para siempre)


Nem könnyű egy telenovelláról kritikát írni, hiszen mindannyian ismerjük a műfaj hibáit. Most mégis megpróbálkozom a kritikával.

A Mindörökké szerelem nem egy átlagos telenovella. Az alaptörténete nagyon izgalmas, és maga a sorozat tele van váratlan fordulatokkal, rejtélyekkel. A gyerekkori szerelem története viszont elég naiv. Sokkal valósághűbb lett volna ha elfelejtik egymást az évek során, majd újra egymásba szeretnek.

A sorozat elején a múltbeli eseményeket felölelő 4 rész ideális. mindent megtudhatunk belőle, amit meg kell. Ezután a sorozat közepéig pörögnek az események utána viszont nagyon ellaposodik a sorozat. Ekkor kezdtem el kihagyni részeket, a végét pedig csak a kíváncsiságom miatt tekintettem meg.
A sorozat lezárása egyáltalán nem tetszett, összecsapottnak éreztem. Több történeti szál végére nem került pont. Pl.: Mi lett Priscillaval miután megszületett a baba?
Az utolsó részekben az időben folyton ugráltak és több logikai bukfencet is felfedeztem.

A szereplőket jól kiválasztották, Fernando Colungáért külön piros pont.:D
A Bárbara Grécot megformáló Lucero nagyszerűen játszott, megdobta a sorozat színvonalát.
A Gonzalot/Artemiot játszó Rogelio Guerra is telitalálat volt. Artemio arcát nagyon sokáig nem is mutatták, ami zseniális húzás volt a készítőktől.Eduardo és Fernanda között nem éreztem elsöprő kémiát. Inkább jó barátoknak tűntek mint egy halálosan szerelmes párnak.

Összességében nem volt rossz a sorozat, de nagyon elnyújtották. Erre a történetre kb.120 rész bőven elég lett volna. A műfaj rajongóinak megér egy próbát, mert nem mindennapi a története.


Értékelés: 6/10

0 komment:

Megjegyzés küldése