2011. június 20., hétfő

Pretty Little Liars: elkezdődött a 2. évad

A történet pontosan ott folytatódott, ahol az első évad befejeződött. A lányok azon a bizonyos helyszínen álltak, hulla sehol. Persze most már nem csak Spencer az, aki hazudik, hanem mind a négyen. Így a szülők összefognak és pszichológushoz küldik lányaikat. Hanna el is késik, a többiek addig egy szót nem nyögnek ki. Azután sem sokat. Caleb elmegy Hannaékhoz, elmondja mennyire szereti őt, de a szőkeséget ez sem hatja meg, s elküldi.
Aria és Ezra közt is vannak gondok. A lány még mindig nem tudja megbocsájtani az eljegyzett nőt.

Spencert és Tobyt megint eltiltják egymástól, hisz csak bajt hozna szegény kislányra. Végül azért sikerül találkozniuk. Spencer nővére pedig elkezd hinni húgának, hogy talán mégis meghalt Ian.
Emilynek nincs sok dolga most a szerelemmel, nagyobb púpot jelent a hátán a költözés, s hogy árulják a lakásukat.

Persze egy rész sem lehet A mentes, most is volt bőven. Először is elküld egy képet Ariának Ezra íróasztaláról, s egy Mi hiányzik? kérdést fűz hozzá. Ekkor meglátja, hogy nincs a szőnyeg alatt az ajtó kulcsa, majd a pszichológusuknál rátalálnak Ezra diplomájára. Majd az utolsó jelenetben A épp Emilyék lakását nézi, miközben letörli laptopjáról azt a bizonyos videót.
Az utolsó előtti jelenetben Ian ír Melissának egy sms-t hogy még nem biztonságos elmondania hollétét. Ezt azonban Spencer látja meg, a szokásos SOS üzenetet elküldi, s együtt elkezdenek sms-ezni Iannal. Vagy mégsem ő az?

Összességében jó kis rész volt, olyan igazi Pretty Little Liars-os. Kicsit lightos, kicsit izgalmas. 7/10-et adnék.

0 komment:

Megjegyzés küldése