2012. február 16., csütörtök

Premierek

A következő hetekben  jó pár soroztat bemutatkozik hazánkban, ezekről a premierekről ezúttal nem külön posztokban írok, hanem összefoglalom egyben az összeset.

Pan Am  


Február 19-én 19.00-tól érkezik a Fem 3-ra a Pan Am című drámasorozat.
A sorozat a '60-as évek Amerikájába kalauzolja el a nézőket, amikor a pilóták és a stewardessek még hősöknek számítottak. A Pan Am légitársaság pilótáinak és légiutas kísérőinek mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A sorozat Amerikában megbukott, pont a magyar premier napján fogják vetíteni az utolsó részt.


A cég (The Firm)


Szintén február 19-től láthatjuk A céget az AXN műsorán 20 órától. A másfél órás pilot után a sorozat átköltözik kedd estére.
John Grisham regényét már többen feldolgozták, ez a széria a 10 évvel ezelőtti film (főszereplők: Tom Hanks, Gene Hackman) után játszódik. Az akkor még fiatal ügyvéd, Mitchell (Josh Lucas) az elmúlt éveket tanúvédelmi programban töltötte, de a múltja elől nem menekülhet.


A kondom el van vetve (Suburgatory)


Először azt hittem ez a magyar cím csak valami vicc, de sajnos nem az. Ennek a sorozatnak ennél hülyébb és félreérthetőbb címet keresve sem találhattak volna. A cím láttán szerintem sokan nem fognak belenézni, mások meg nem azt fogják kapni, amit várnak tőle. A Suburgatory egyébként február 27-én 20.00-tól strartol az HBO Comedy-n.

Pilot kriritánk 

0 komment:

Megjegyzés küldése