2011. november 4., péntek

Once Upon A Time 1x01: Pilot

Végre eljött gyermekkorunk kedvenc meséinek sorozatos feldolgozása, nem is csak a Once Upon A Time, hanem a Grimm is újdonságként hatott, amibe még nem volt alkalmam belenézni.
A történet összességében arról szól, hogy Hófehérke boldogan él, de mikor a gonosz királynő átka lesújt, mindenki elfelejti, hogy valaha mesebeli szereplők voltak, s teljesen hétköznapi életet élnek Storybrooke kisvárosában. Az egyetlen, aki megmentheti az embereket az nem más mint Emma Swan, Hófehérke kislánya, méghozzá ő is csak a 30. születésnapján.


És itt ki is térnék egy kicsit a kérdésre, hogy Jennifer Morrison (igen, Cameron a House-ból) vajpn elég jól szerepel-e vagy inkább vissza kéne küldeni House dokihoz? Hiszen a történet izgalmas, lekötött 40 percig, de Morrison játékát nem éreztem annyira erősnek, a House-ban sokkal jobban értette a dolgát. De ez majd elválik, csak lesz még jobb is.
A rész elég érdekes volt, tényleg lekötött egész idő alatt és elhitette velem, hogy ezt nem érdemes abbahagyni. Ahogy elnéztem az amerikaiaknak is nagyon bejön, remek nézettségi adatokat produkált! 7/10, csak így tovább:)

0 komment:

Megjegyzés küldése